Donateurs

Geachte (aspirant)donateur van City of Apeldoorn,
In 2006 is onze vereniging “City of Apeldoorn” opgericht. Dit mede met steun van onze donateurs. Daar zijn we u nog steeds erkentelijk voor. De jaren erna hebben we ook een beroep op onze donateurs gedaan om ons te ondersteunen. Ook dat met een positief resultaat. De afgelopen twee jaar zijn we erg druk geweest met optredens voor herdenkingen en medewerking aan het bijzonder mooie spektakel , de Music Show Scotland.  Die vele optredens hebben ook hun invloed op onze kleding en onze instrumenten.
Als gevolg van intensief gebruik slijten deze instrumenten en kleding. Tevens proberen we als vereniging nieuwe leden te werven om de band uit te breiden.

U heeft waarschijnlijk vanuit de media vernomen, dat ieder seizoen de verenigingssubsidie van de gemeente Apeldoorn wordt terug gedraaid en of misschien zelfs zal stoppen. Dat heeft voor onze vereniging ook “negatieve” financiële gevolgen. Natuurlijk zijn wij niet de enige vereniging die dit doormaakt. Iedereen moet uiteindelijk in de huidige situatie een stapje terug. Veel van onze optredens die op onze agenda staan zijn voor diezelfde verenigingen, denk maar aan onze komende optredens voor Herdenking Etten; Bevrijding Apeldoorn; Bevrijding defilé Wageningen; Veteranen dag Apeldoorn; Remembrance-day Apeldoorn, enz. Allemaal optredens met een bijzonder karakter maar wel met een bijna lege portemonnee. Om onze mooie band met zeer enthousiaste leden op de “straat” te houden doen we (wederom) een beroep op u.

Wij vragen u om ons te (blijven)steunen. U bent al donateur voor €.25,- per jaar.
Wat stellen wij daar tegenover?

  • Een fantastisch uitziend muziekgezelschap, dat mede door uw steun de straat op gaat;
  • Een 2 jaarlijks concert gratis toegankelijk voor Donateurs
  • Een band die van vele muzikale markten thuis is en die bij vele gelegenheden op kan treden;
  • Een zorgvuldig geregistreerd beheer van de donaties en giften. Van de resultaten kunt u zich overtuigen tijdens onze optredens.;
  • U bent van harte welkom als u een oefenavond wilt bijwonen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u luisteren naar de vorderingen.
  • Ook kunt u tijdens deze avond vragen stellen aan het bestuur, wat uiteraard ook mogelijk is via de informatie knop op deze website.

Als u besluit om donateur van onze vereniging te worden dan vragen wij u om het “Donateur worden” formulier in te vullen.

Wij zien uw geldelijke steun graag tegemoet op: Rekeningnummer NL43ABNA0435221035
t.n.v. City of Apeldoorn, onder vermelding van donateur 2024
BIC-code: ABNANL2A

Bij voorbaat onze dank.
Het bestuur van City of Apeldoorn, Pipes and Drums.

                                    Copyright ©2024 City of Apeldoorn Pipes and Drums  Disclaimer | Privacybeleid