Agenda

De City of Apeldoorn Pipes and Drums levert graag haar bijdrage aan plechtigheden zoals herdenkingen en onthullingen van monumenten.
Daarnaast willen wij u laten meegenieten van onze sound met een swingend optreden tijdens meer feestelijke gebeurtenissen en evenementen zoals een braderie of een Schotse avond.
Maar ook een verjaardag, huwelijk of jubileum versieren wij graag met een speciaal accent. Voor meer informatie over het aanvragen van een optreden of het bijwonen van een optreden anders dan bij de Music Show Scotland kijkt u eerst op de info pagina.

Op de onderliggende pagina treft u de reeds geplande optredens met bijbehorende informatie omtrent locatie, datum, aanvang en eventuele mogelijkheid tot  het verkrijgen van tickets. Om u alvast een indruk te geven ziet u hier de eerst volgende geplande optredens die op korte termijn zullen plaats vinden.


Als gevolg van de maatregelen rondom het Coronavirus/COVID-19 zijn alle optredens tot 1 september 2020 geannuleerd. Evenementen kunnen niet doorgaan waardoor veel organisaties bezig zijn om te kijken of de optredens verplaatst kunnen worden naar 2021. Houdt u onze website in de gaten, zodra het weer mogelijk is zullen wij u hier weer op de hoogte brengen wanneer u ons weer kunt bezoeken tijdens één van onze optredens.


Posterenk, Onthulling gedenksteen Posterenk.
Zondag 27 september 2020
Aanvang: 15:00 uur.
Locatie: Canadees Monument bij de molen.


Graag zien we u tijdens een van deze optredens.

Voor een volledig jaaroverzicht van 2020 kijkt u op onze Optredens pagina, deze vindt u hier: Overzicht optredens 2020


                                    Copyright ©2020 City of Apeldoorn Pipes and Drums  Disclaimer | Privacybeleid