Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de band.

Seizoen 2019 begint weer met optreden in Etten

Geplaatst 09 januari 2019
Dit jaar begint het programma van de City of Apeldoorn weer vroeg in het jaar. We starten dit jaar met een kleine afvaardiging van de band met de begeleiding van de herdenking in Etten
Het optreden bestaat uit het begeleiden van de jaarlijkse herdenking van de slachtoffers van de tweede wereldoorlog bij het monument aan de dorpsstraat.
De herdenking in Etten zal ook dit jaar begeleid worden door het Ettens mannenkoor, 2 Pipers van de City of Apeldoorn en de plaatselijke harmonie. De herdenking start om 19:00 uur.


Gezocht vrijwillig(st)er voor Steward functie.

Herplaatst 09 januari 2019
De City of Apeldoorn Pipes and Drums is een actieve vereniging met optredens in binnen- en buitenland. In de voorbereiding van optredens en tijdens de uitvoering ervan zijn er vaak veel werkzaamheden die geregeld moeten worden. In verband met de groei van de vereniging zijn wij per direct op zoek naar een Steward.

Als steward bent u een verlengstuk van onze vereniging en bent u een gastheer of gastvrouw die de taak heeft om contacten te onderhouden met aanvragers van optredens, locaties voor te bereiden voor een optreden, verzorging voor- tijdens en na een optreden van de muzikanten en het coördineren van vervoer van de muzikanten naar een optreden en weer terug. Tevens bent u als Steward het aanspreekpunt voor de Pipe- en Drum Major. Denkt u dat is echt iets voor mij, dan vragen wij u hierop te reageren. Aanstelling vindt plaats in overleg.

Bent u geïnteresseerd in deze functie, of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op door hier te klikken.

 


                                    Copyright ©2019 City of Apeldoorn Pipes and Drums  Disclaimer | Privacybeleid                         

Top