Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de band.

Seizoen 2018 begint weer met optreden in Achterveld

Geplaatst 09 februari 2018
Dit jaar begint het programma van de City of Apeldoorn weer vroeg in het jaar. We starten dit jaar met de begeleiding van de Carnavalsoptocht in Achterveld (Jannendorp)
Het optreden bestaat uit het begeleiden van een van de carnavalswagens die het thema Schotland met zich meedraagt onder de naam Schots en Scheef.
De Carnavalsoptocht in Achterveld is altijd druk bezocht dus mocht u willen komen wees dan op tijd, de optocht start om 13:00 uur.


Gezocht vrijwillig(st)er voor Steward functie.

Herplaatst 09 februari 2018
De City of Apeldoorn Pipes and Drums is een actieve vereniging met optredens in binnen- en buitenland. In de voorbereiding van optredens en tijdens de uitvoering ervan zijn er vaak veel werkzaamheden die geregeld moeten worden. In verband met de groei van de vereniging zijn wij per direct op zoek naar een Steward.

Als steward bent u een verlengstuk van onze vereniging en bent u een gastheer of gastvrouw die de taak heeft om contacten te onderhouden met aanvragers van optredens, locaties voor te bereiden voor een optreden, verzorging voor- tijdens en na een optreden van de muzikanten en het coördineren van vervoer van de muzikanten naar een optreden en weer terug. Tevens bent u als Steward het aanspreekpunt voor de Pipe- en Drum Major. Denkt u dat is echt iets voor mij, dan vragen wij u hierop te reageren. Aanstelling vindt plaats in overleg.

Bent u geïnteresseerd in deze functie, of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op door hier te klikken.


Nog enkele kaarten beschikbaar voor concertavond 2017

Geplaatst 16 oktober 2017
Na een uitverkocht succesvol concert in 2016 wilden we het dit jaar grootser aanpakken. Om deze reden hebben we besloten om het concert in een grotere zaal te laten plaatsvinden. Inmiddels hebben we het aantal gereserveerde plaatsen ruimschoots overtroffen ten opzichte van vorig jaar. Om deze reden willen wij u er graag op wijzen dat de uitgifte van de laatste entreebewijzen voor het jaarlijks concert in zicht is. Mocht u nog geen entreebewijzen hebben, bestel deze dan snel want OP=OP.

Registratie concertavond 2017 geopend

Geplaatst 15 juni 2017
Met ingang van vandaag 15 juni is de registratiepagina weer geopend voor het bestellen van uw gratis entreebewijzen voor ons jaarlijks concert. Dit jaar gaat het concert onder naam “Er zit Schot in”  u een zeer afwisselend programma bieden.  Als u zin heeft in een leuke avond met Schotse en Ierse muziek dan nodigen wij u van harte uit om de registratie pagina te bezoeken en uw gegevens aan ons door te geven. Vervolgens ontvangt u van ons uw entreebewijzen voor deze avond. Wij zien u graag op 28 oktober 2017 in de Aula van de Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn, Jonkheer Meester G.W. Molleruslaan 42, 7316 AW Apeldoorn

Aanvang concert: 19:30 uur, zaal open vanaf 19:00 uur.


Opnieuw concert voor de City of Apeldoorn in 2017

Geplaatst 19 januari 2017
Na het succes van vorig jaar zal er dit jaar opnieuw een concert georganiseerd worden. Noteert u alvast de datum 28 oktober 2017 in uw agenda, want dan zal de City of Apeldoorn opnieuw een groots concert ten gehoren brengen. Het programma wordt nog volop aan gewerkt, maar we hebben in ieder geval meer zitplaatsen tot onze beschikking dan vorig jaar. Kijk regelmatig op onze website voor het laatste nieuws. Binnenkort kunt u zich hier weer aanmelden als u het concert wilt bezoeken.


                                    Copyright ©2018 City of Apeldoorn Pipes and Drums  Disclaimer | Privacybeleid                         

Top