Muziekprogramma

Op deze pagina treft u het standaard muziekprogramma van de City of Apeldoorn Pipes and Drums. Tevens is voor aspirant Pipers een lesboek beschikbaar dat gebruikt kan worden bij het leren bespelen van de Highland Bagpipe Dit programma en lesboek is vrij beschikbaar voor bands en/of spelers die interesse hebben in het muziekprogramma van de band om samen te spelen of om optredens voor te bereiden.         

Standaard muziek

Onderstaande 2 boeken bevatten het standaard muziekprogramma van de band voor enkel en meerstemmig muziekspel. Deze twee boeken zijn bedoeld voor spelers die interesse hebben voor de City of Apeldoorn Pipes and Drums en zich vooraf de muziek eigen willen maken. Tevens zijn deze standaard nummers bestemd voor bands die een gezamenlijk optreden met de City of Apeldoorn verzorgen.

Standaard muziekprogramma
Standaard muziekprogramma meerstemmig

Aspirant Pipers

Voor aspirant Pipers is het onderstaande lesboek The Highland Bagpipe deel 1 een leerzaam boek, waarbij je stap voor stap de grondbeginselen van het bespelen van de Bagpipe leert. Altijd al graag een Doedelzak willen leren bespelen, dit avontuur begint met het bestuderen van dit boek.

Lesboek Pipers – deel 1 –

                                    Copyright ©2024 City of Apeldoorn Pipes and Drums  Disclaimer | Privacybeleid