Disclaimer

De vereniging City of Apeldoorn, Pipes and Drums besteedt veel zorg aan de inhoud van deze website, maar kan de juistheid van de informatie niet garanderen. De vereniging City of Apeldoorn, Pipes and Drums kan niet aansprakelijk  worden gesteld voor de inhoud van deze website of voor de gevolgen van het gebruik ervan. De vereniging is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites, waarnaar door middel van hyperlinks wordt verwezen.

Eigendom van de website

Deze gehele website is het exclusieve eigendom van de Vereniging City of Apeldoorn, Pipes and Drums, gevestigd te Apeldoorn, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08146721.

Auteursrecht

Op alle inhoud van deze website (inclusief teksten, afbeeldingen en gegevens) rust het auteursrecht van de vereniging City of Apeldoorn, Pipes and Drums (tenzij anders vermeld). Gegevens op deze website mogen alleen worden gebruikt voor privégebruik. Elke vermenigvuldiging, verspreiding of exploitatie van de inhoud van deze website of delen daarvan, inclusief het plaatsen van (delen van) de inhoud op andere websites, zonder schriftelijke toestemming vooraf van de vereniging City of Apeldoorn, Pipes and Drums maakt inbreuk op het intellectuele eigendomsrecht.

Technologie

Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met WordPress®.


                                    Copyright ©2024 City of Apeldoorn Pipes and Drums  Disclaimer | Privacybeleid