Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de band.

Nog enkele kaarten beschikbaar voor concertavond 2017

Geplaatst 16 oktober 2017
Na een uitverkocht succesvol concert in 2016 wilden we het dit jaar grootser aanpakken. Om deze reden hebben we besloten om het concert in een grotere zaal te laten plaatsvinden. Inmiddels hebben we het aantal gereserveerde plaatsen ruimschoots overtroffen ten opzichte van vorig jaar. Om deze reden willen wij u er graag op wijzen dat de uitgifte van de laatste entreebewijzen voor het jaarlijks concert in zicht is. Mocht u nog geen entreebewijzen hebben, bestel deze dan snel want OP=OP.

Registratie concertavond 2017 geopend

Geplaatst 15 juni 2017
Met ingang van vandaag 15 juni is de registratiepagina weer geopend voor het bestellen van uw gratis entreebewijzen voor ons jaarlijks concert. Dit jaar gaat het concert onder naam “Er zit Schot in”  u een zeer afwisselend programma bieden.  Als u zin heeft in een leuke avond met Schotse en Ierse muziek dan nodigen wij u van harte uit om de registratie pagina te bezoeken en uw gegevens aan ons door te geven. Vervolgens ontvangt u van ons uw entreebewijzen voor deze avond. Wij zien u graag op 28 oktober 2017 in de Aula van de Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn, Jonkheer Meester G.W. Molleruslaan 42, 7316 AW Apeldoorn

Aanvang concert: 19:30 uur, zaal open vanaf 19:00 uur.


! Gezocht !   Wij zijn inmiddels voorzien (01-10-2017)

Geplaatst 29 mei 2017

Ter uitbreiding van ons drumcorps zijn wij op zoek naar drummers voor de Bass en Tenorsectie!
Heb je altijd al graag in een Pipeband willen spelen en lijkt het je mooi om deel te nemen aan herdenkingen, optredens bij evenementen en nog veel meer, dan zijn we op zoek naar jou.

De City of Apeldoorn Pipes and Drums is namelijk voor haar drumsectie op zoek naar een Bass drummer en Tenor drummers. Ervaring als Bass of Tenor drummer is een pré, echter wij hebben ook de mogelijkheid om je intern een opleiding tot Bass of Tenor drummer te geven

Wacht niet langer en maak nu van de gelegenheid gebruik om je aan te melden. Wij bieden je leuke en interessante optredens in zowel binnen als buitenland.

Enthousiast geworden, neem vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina.


Opnieuw concert voor de City of Apeldoorn in 2017

Geplaatst 19 januari 2017
Na het succes van vorig jaar zal er dit jaar opnieuw een concert georganiseerd worden. Noteert u alvast de datum 28 oktober 2017 in uw agenda, want dan zal de City of Apeldoorn opnieuw een groots concert ten gehoren brengen. Het programma wordt nog volop aan gewerkt, maar we hebben in ieder geval meer zitplaatsen tot onze beschikking dan vorig jaar. Kijk regelmatig op onze website voor het laatste nieuws. Binnenkort kunt u zich hier weer aanmelden als u het concert wilt bezoeken.


Jubileum City of Apeldoorn Pipes and Drums

Geplaatst 18 april 2016
Het is dit jaar precies 10 jaar geleden dat de City of Apeldoorn Pipes and Drums is opgericht. Voor de band is dit het eerste jubileum. De band is in deze 10 jaar uitgegroeid tot een volwaardige Pipeband die in Apeldoorn en omstreken maar ook internationaal inmiddels bekendheid geniet. Het voornaamste doel is muzikale ondersteuning tijdens herdenken en gedenken en plezier hebben door samen muziek te maken.

Ter ere van het 10 jarig  jubileum van de band organiseren wij een jubileumconcert met een gevarieerd programma onder de titel “De Schotten komen”. Het concert zal niet alleen uit Schotse muziek bestaan, maar zo zullen we ook de oversteek naar Ierland maken en voor een ander deel van het programma blijven we zelfs dicht bij huis.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om op zaterdag 28 mei aanstaande om 20:00 uur het concert te bezoeken in het Buurtcentrum ‘Het Bolwerk’, Ravelijn 55, 7325 NT te Apeldoorn (zaal open vanaf 19:30 uur). De toegang is gratis, echter om teleurstelling te voorkomen geven we toegangsbewijzen uit.

Via het online Bestelformulier heeft u de mogelijkheid om het gewenst aantal kaarten te selecteren. Uw gratis toegangsbewijzen worden u daarna zo spoedig mogelijk per mail toegezonden.

Graag zien we u op 28 mei in ‘Het Bolwerk’ te Apeldoorn.


Gezocht vrijwillig(st)er voor Steward functie.

Geplaatst 18 april 2016
De City of Apeldoorn Pipes and Drums is een actieve vereniging met optredens in binnen- en buitenland. In de voorbereiding van optredens en tijdens de uitvoering ervan zijn er vaak veel werkzaamheden die geregeld moeten worden. In verband met de groei van de vereniging zijn wij per direct op zoek naar een Steward.

Als steward bent u een verlengstuk van onze vereniging en bent u een gastheer of gastvrouw die de taak heeft om contacten te onderhouden met aanvragers van optredens, locaties voor te bereiden voor een optreden, verzorging voor- tijdens en na een optreden van de muzikanten en het coördineren van vervoer van de muzikanten naar een optreden en weer terug. Tevens bent u als Steward het aanspreekpunt voor de Pipe- en Drum Major. Denkt u dat is echt iets voor mij, dan vragen wij u hierop te reageren. Aanstelling vindt plaats in overleg.

Bent u geïnteresseerd in deze functie, of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op door hier te klikken.


                                    Copyright ©2017 City of Apeldoorn Pipes and Drums  Disclaimer | Privacybeleid                         

Top